Come walk the world with us

Job Openings

We are always looking for new passion-fuelled colleagues to move ECCO forward.

Keep an eye on this page where all available jobs will be featured. Please note that we do not receive unsolicited applications.

Vacant retail store jobs

To see our vacant retail jobs please select the appropriate market from the links below.

USA

View Jobs

CANADA

View jobs

EUROPE

View jobs

JAPAN

View jobs

AUSTRALIA

VIEW JOBS

SINGAPORE

VIEW JOBS
Back to list

Senior Accountant

Har du erfaring fra en økonomi-/bogholderifunktion, og kan du holde overblikket i en alsidig hverdag med både faste rutineprægede opgaver samt høj grad af afvekslende ad hoc-opgaver? Som Senior Accountant i ECCO Sko A/S, får du et varieret job i et internationalt miljø, hvor du gør en forskel for dine kolleger, når du sikrer høj faglighed og kvalitet i debitorbogholderiet. I samarbejde med din kollega har du ansvaret for området, og har reference til regnskabschefen for bogholderiets debitor og kreditor funktion. Du bliver en del af HQ Accounting i Bredebro, der, udover dig selv, består af 14 dedikerede kolleger. Afdelingen er kendetegnet ved en uformel og afslappet tone og du vil opleve en kultur, hvor respekt, humor og samarbejde er i højsædet.
Jobprofil:
Du får det faglige ansvar for debitorområdet, hvilket indebærer følgende arbejdsopgaver:
 • Credit risk management og debitorstyring på alle eksterne kunder, herunder løbende rapportering og gennemgang af udvikling og status på aktuelle tilgodehavender mv.
 • Kommunikation med datterselskaber og øvrige afdelinger.
 • Håndtering og registrering af indbetalinger, herunder indbetalinger fra koncernens øvrige selskaber.
 • Manuel fakturering og kreditering.
 • Optimering og kvalitetssikring af arbejdsgange og processer.
Du får rig mulighed for at byde ind på opgaver og give dine idéer til, hvordan vi kan gøre tingene endnu bedre. Du bliver en del af en innovativ og passioneret kultur, hvor medarbejdertrivsel og -udvikling står højt på agendaen, og hvor der på sigt kan være mulighed for flere afvekslende, varierende og udfordrende opgaver inden for finans- og økonomifunktionerne.
Kvalifikationsprofil:
Du har en baggrund fra en økonomifunktion, hvor du kommer med min. 3-5 års erfaring fra en lignende stilling.
  Du trives i et travlt og uformelt miljø, og sætter en ære i at aflevere opgaver med høj kvalitet og til den aftalte tid. Du forstår at prioritere dine opgaver og arbejder struktureret med sans for detaljen, og med fokus på effektivisering og optimeringer undervejs.
   Du er proaktiv og servicemindet i dagligdagen, hvor din positive tilgang til nye problemstillinger er kendetegnede for dig som kollega. Desuden forventer vi, at du:
   • taler og skriver flydende dansk samt behersker engelsk på samtaleniveau.
   • har kendskab til office pakken, herunder Excel og Outlook.
   • har kendskab til eller mod på at lære SAP som ERP-system.
   Vi tilbyder:
   ECCO kendetegnes som en international organisation, der indeholder en bred vifte af nationaliteter i mange lande. Vi stræber efter at reflektere den samme multikulturelle kultur i vores hovedkvarter i Sønderjylland, hvor der til dagligt er +300 medarbejdere.
    Alle kvalificerede ansøgninger er derfor yderst velkomne uafhængigt af nationalitet, religion, køn, alder eller etnisk baggrund. Send venligst din ansøgning og dit CV via group.ecco.com. For yderligere information kontakt Finance Manager i HQ Accounting Jesper Wind på +45 4040 2609.

    AT A GLANCE

    Department Finance & Accounting

    Location Bredebro (Denmark)

    Advertised 20. March 2020

    Deadline 30. April 2020

     
    Please share with relevant candidates