CREATE THE FOOTPRINTS OF TOMORROW

Job Openings

We are always looking for new passion-fuelled colleagues to move ECCO forward.

Keep an eye on this page where all available jobs will be featured. Please note that we do not receive unsolicited applications.

Vacant retail store jobs

To see our vacant retail jobs please select the appropriate market from the links below.

USA

View Jobs

CANADA

View jobs

EUROPE

View jobs

JAPAN

View jobs

AUSTRALIA

VIEW JOBS

SINGAPORE

VIEW JOBS
Back to list

Financial Controller

Har du erfaring med revision, og er du klar til at blive fagligt udfordret i et afvekslende job i en familieejet, global virksomhed?
  Så kan vi til gengæld tilbyde en bred international berøringsflade, en sjov arbejdsdag – i et fantastisk team – og et stort udviklingspotentiale.
   ”Du kommer til at sætte dine kompetencer i spil over en bred kam, for den her stilling byder på mange forskelligartede opgaver. Og så får du fantastiske kolleger. Vi er nemlig et team, der vægter samarbejde højt,” fortæller Head of Group Accounting and Financial Controlling, Birgitte Larsen.
   Jobprofil:
   En bred rolle med forskellige controlling opgaver På vores hovedkvarter i Bredebro bliver du en del af Group Finance, hvor du slutter dig til et team bestående af 6 controllers, som varetager en bred vifte af opgaver herunder financial controlling. Dermed kan du se frem til at træde ind i en hverdag, hvor du – sammen med teamets 2 andre financial controllers – tager dig af financial controlling opgaver. Derudover er du også med til at takle intern controlling på tværs af enheder. Helt konkret betyder det, at du:
   • controller grundlag for måneds-, kvartals- og årsregnskaber, forecasts og budgetter og er i tæt kontakt med enheder omkring indrapportering og rapporter
   • sikrer at vi overholder koncernpolitikker og procedurer, hvilket vil bringe dig på besøg hos vores datterselskaber rundt om i verden
   • er med til at udvikle værktøjer fx til rapportering
   • deltager i opbygning og standardisering af processer
   • deltager i ad hoc projekter.
   Kvalifikationsprofil:
   Revisionsbaggrund og klar til at sætte dine teoretiske kompetencer i spil Du er fagligt nysgerrig og klar til at tage næste skridt i din karriere. Med dine gode kommunikationsevner trives du med en bred berøringsflade, og så er det vigtigt, du føler dig hjemme i dynamiske omgivelser, hvor opgaverne varierer og spænder bredt.
    Derudover forestiller vi os, at du:
   • er uddannet cand.merc.aud. eller har en anden relevant teoretisk uddannelse fx på HD-niveau
   • har et par års erfaring som revisor
   • har gode IT-kundskaber - gerne SAP
   • er fleksibel og har lyst til at rejse 5-6 uger om året for at besøge vores datterselskaber
   • behersker engelsk i både skrift og tale.
   Vi tilbyder:
   Få masser af faglig sparring Du får et tæt samarbejde med dine kolleger på tværs af teamet, men også med andre funktioner i Group Finance, hvilket byder på masser af faglig sparring og ikke mindst spændende udfordringer. Derudover byder stillingen på muligheden for at rejse – når covid19 restriktionerne igen tillader det, og med traveskoene på kan du gribe chancen for at komme ud i alle hjørner af vores forretning.
    Klar til nye udfordringer? Vi kalder løbende til samtale så send gerne din ansøgning allerede i dag. For yderligere information kan du kontakte Birgitte Larsen, Head of Group Accounting and Financial Controlling på +45 5159 8838.
     Imagining yourself at ECCO? Get a glimpse of what your new exciting career entails on enter.ecco.com.
      CREATE THE FOOTPRINTS OF TOMORROW
       Hos ECCO bliver du del af en multikulturel arbejdsplads i konstant udvikling. Her tilbydes du internationale muligheder i en global familie på mere end 25.000 medarbejdere, som stolt skaber mening ved at sætte fremtidens fodaftryk.
        ECCO er en familieejet virksomhed med en uformel kultur og en afslappet dresscode – men skoene går vi nu meget op i.
         Hvis du er nysgerrig, passioneret og klar til at sætte dit aftryk, vil du føle dig hjemme hos ECCO. Vi garanterer livslang læring – du bestemmer, hvor stejl læringskurven skal være.

         AT A GLANCE

         Department Finance & Accounting

         Location Bredebro (Denmark)

         Advertised 05. November 2020

         Deadline 06. December 2020

          
         Please share with relevant candidates