CREATE THE FOOTPRINTS OF TOMORROW

Job Openings

We are always looking for new passion-fuelled colleagues to move ECCO forward.

Keep an eye on this page where all available jobs will be featured. Please note that we do not receive unsolicited applications.

Vacant retail store jobs

To see our vacant retail jobs please select the appropriate market from the links below.

USA

View Jobs

CANADA

View jobs

Russia

View Jobs

JAPAN

View jobs

AUSTRALIA

VIEW JOBS

SINGAPORE

VIEW JOBS
Back to list

HR Business Partner med flair for digitale løsninger

Er du klar til at tage næste skridt i din HR-karriere og videreudvikle dig i en spændende international rolle? Har du lyst til at arbejde med hele HR-paletten fra rekruttering til  organisationsudvikling samt være en del af vores digitale HR-rejse? Så er jobbet måske her!

Hos ECCO får du muligheden for at sætte stort aftryk på vores HR-initiativer i en international stilling med et stort udviklingspotentiale.

Du får en central rolle, hvor du får mulighed for at udvikle dig og tage styring på en bred vifte af opgaver. Og du kommer med på en spændende udviklingsrejse, hvor vi lige nu har mange spændende projekter i pipelinen”, fortæller Head of Human Resources, Danmark, Lise-Lotte Perregaard Thorsen.

JOBPROFIL:
Du bliver en del af ECCOs danske HR-afdeling bestående af 12 dygtige og engagerede kollegaer. Vi ønsker at gøre en forskel samt skabe værdi for ECCO som organisation og forretning. Vores kultur er kendetegnet ved, at vi samarbejder og værdsætter at dele viden og erfaring med hinanden.

Du kommer ind i et ambitiøst og dynamisk business partner team, hvor du vil få rigtig god faglig sparring og support. Vi hjælper hinanden og vi løfter i flok”, uddyber Lise-Lotte Perregaard Thorsen.

Du bliver HR Business Partner for vores R&D funktion, Supply Chain, Indirect Procurement beliggende på vores hovedkontor i Bredebro samt på vores lokationer i Tønder. Dine opgaver vil blive en blanding af klassiske HR partner opgaver, HR-administration, projektdeltagelse, forandringsledelse og strategiske opgaver.

Du kommer til at:

 • Understøtte og facilitere de årlige HR-processer
 • Initiere HR-aktiviteter, som understøtter forretningsstrategien
 • HR driftsopgaver relateret til medarbejder livscyklussen
 • Coache og understøtte lederne 
 • Agere som rekrutteringskonsulent i forhold til dine HRBP områder
 • Deltage i vores fremadrettede digitale HR-projekter, gerne som projektleder
 • Træne/undervise ved vores introduktionskurser for nye medarbejdere

KVALIFIKATIONSPROFIL:
Du er en fagligt nysgerrig HR-generalist med flair og interesse for trends indenfor digitalisering. Du har en god forretningsforståelse og tager naturligt ejerskab af dine ansvarsområder og opgaver. Du er god til at opbygge tillidsfulde relationer med ledere og andre interessenter. Din fleksibilitet og dit store overblik gør, at du trives med både operationelle og mere strategiske opgaver. Og så er det vigtigt, at du føler dig hjemme i en hverdag med højt tempo, hvor ikke to dage er ens.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • har forretningsorienteret erfaring indenfor HR enten fra en lignende stilling eller fra flerårigt arbejde som HR konsulent/generalist, gerne fra en global virksomhed 
 • har kendskab til timelønsområdet og overenskomster
 • har flair, passion og et godt øje for, hvorledes digitalisering af HR skaber værdi i forretningen samt har erfaring med rekruttering, forandringsledelse og medarbejdertrivsel
 • taler og skriver dansk og engelsk flydende.

VI TILBYDER:

Vi tilbyder en udfordrende og varieret stilling i en international virksomhed, som konstant er under udvikling. ECCO er karakteriseret ved en uformel tone, og vi værdsætter samarbejde, initiativ og nye ideer.

Din fortsatte personlige og faglige udvikling er vigtig for os, og derfor tilbyder vi deltagelse i interne og eksterne kurser, konferencer og uddannelse, som kan bidrage til denne.

Klar til nye udfordringer? 
Vi afholder 1. samtaler i uge 38, og 2. samtaler forventes i uge 39, så send gerne din ansøgning allerede i dag. For yderligere information kan du kontakte Head of HR, Lise-Lotte Perregaard Thorsen på  5159 8841.

Kan du se dig selv hos ECCO? Se, hvad din nye karriere kommer til at byde på her: enter.ecco.com.

CREATE THE FOOTPRINTS OF TOMORROW

At ECCO, you become part of a meaningful, developing and multicultural workplace. You join a global family of more than 21,000 people who are proud to create the footprints of tomorrow.

Headquartered in Denmark, we are a family-owned company that offers international opportunities. Our offices and facilities have an informal culture and relaxed dress code – our shoe code is slightly stricter.

Join us and we guarantee lifelong learning – the speed of progress is up to you. So, if you’re curious, passionate and ready to make an impact, you’ll fit right in.

AT A GLANCE

Department Human Resources

Location Bredebro (Denmark)

Advertised 30. August 2021

Deadline 26. September 2021

 
Please share with relevant candidates