Come walk the world with us

Job Openings

We are always looking for new passion-fuelled colleagues to move ECCO forward.

Keep an eye on this page where all available jobs will be featured. Please note that we do not receive unsolicited applications.

Vacant retail store jobs

To see our vacant retail jobs please select the appropriate market from the links below.

USA

View jobs

CANADA

View jobs

EUROPE

View jobs

JAPAN

View jobs

AUSTRALIA

VIEW JOBS

SINGAPORE

VIEW JOBS
Back to list

IT Supporter - Global IT Service Desk

Vil du bruge din gode energi, din flair for kundeservice og din IT-viden til at supportere kolleger i over 30 lande? Uanset om du er nyuddannet eller erfaren, har vi udfordrende opgaver, der venter på dig. Vi tilbyder dig en stilling i et internationalt team, hvor du får rig mulighed for at bruge dine evner og bidrage med dine gode ideer. Spil en vigtig rolle i, at vores forretning kan fungere optimalt, og nyd godt af alle de gode udviklingsveje ECCO har at tilbyde.
  Som IT-supporter med base i Bredebro bliver du en del af vores Global Service Desk. I teamet er vi 16 kolleger fordelt på Danmark, Singapore, Indonesien og USA, som i et tæt samarbejde supporterer ECCO-brugere globalt. Du kan se frem til at blive en del af et vellidt team, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi bruger vores forskellige kompetencer til at sikre, at vores kundetilfredshed forbliver høj på tværs af landegrænser.
  Jobprofil:
  Sammen med dit team får du ansvaret for 1st level support. Ved walk-in, gennem on-site support og over telefon hjælper du vores slutbrugere. Desuden sørger du for at træne brugerne både on-site og remote. Således er dit ansvar primært teknisk support, af og til globalt, hvilket kan give op til 10 rejsedage om året. Ellers indebærer det, at du:
  • Troubleshooter på hardware og software på smartphones, Mac og PC.
  • Deltager i diverse IT-relaterede projekter ved implementering, udvikling, test og support.
  • Deltager i optimering af vores interne processer.
  • Deltager i møder med forretningen for at sikre et højt serviceniveau.
  • Vedligeholder information i vores ITSM-system, hvor du sikrer høj datakvalitet og sikring af viden – i form af brugervejledninger.
  Kvalifikationsprofil:
  For at lykkes skal du have gode evner inden for kundeservice, og du kan kommunikere på alle niveauer af organisationen, hvor du gør dig forståelig for både teknikere og ikke-teknikere. Desuden arbejder du selvstændigt og struktureret, sikrer opfølgning og prioriterer dit arbejde, for du har ofte flere sideløbende opgaver. Du ser dig selv som en solid teamplayer på tværs af kulturer, og du er ikke bange for at dele din mening eller viden med dine kolleger.
  • Du har gerne nogle års erfaring med IT-support, men er du nyuddannet, er du også velkommen til at søge.
  • Du kender Microsoft-verdenen, herunder Windows10, O365 og Exchange.
  • Det er en fordel, hvis du har viden om Mac, ServiceNow, Omada og SAP, ligesom det er et plus, hvis du kender til ITIL framework.
  • Du kan håndtere sikkerhedsincidents.
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
  Vi tilbyder:
  Når du starter, tilbyder vi oplæring, der svarer til netop dine kompetencer. Og du får rig mulighed for at byde ind på opgaver og give dine idéer til, hvordan vi gør tingene endnu bedre. Har du ekstra mod på udfordringer, har vi desuden mange opgaver og tiltag, hvor du kan tage fat og sætte dine kompetencer i spil. Vi støtter nemlig op om din udvikling, og der er mange gode udviklingsveje hos ECCO inden for IT.
   ECCO kendetegnes som en yderst international organisation, der indeholder en bred vifte af nationaliteter i mange lande. Vi stræber efter at reflektere den samme multikulturelle kultur i vores hovedkvarter i Sønderjylland. Alle kvalificerede ansøgninger er derfor yderst velkomne uafhængigt af nationalitet, religion, køn, alder eller etnisk baggrund. Send venligst din ansøgning og CV via Group.ecco.com. For yderligere information vedr. stillingen kontakt venligst team leder af Global Service Desk, Sanne Tjelle Grønnebæk på telefon 2083 0001.

   AT A GLANCE

   Department IT

   Location Bredebro (Denmark)

   Advertised 28. November 2018

   Deadline 28. December 2018

    
   Please share with relevant candidates